eenvoudig dierenverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal dierenverzekeringen dat wij voor u vergelijken

Aantal aanbieders na uw selectie

Steeds meer mensen nemen tegenwoordig een dierenverzekering. Dit is een soort ziektekostenverzekering voor uw huisdier te vergelijken met uw eigen zorgverzekering. U kunt kiezen uit zorgpakketten en aanvullende regelingen. Maar wat houdt een dierenverzekering nou eigenlijk precies in?

Wat houdt een dierenverzekering in?

Als uw kat of hond een ongeval krijgt of ziek wordt dan bent u met een huisdierenverzekering tegen de kosten die hieruit voortkomen verzekerd. Dit is meestal voor een relatief laag bedrag per maand. De medische zorg voor dieren gaat met sprongen vooruit en is volop aan het ontwikkelen. Onze huisdieren leven daarom een langer en gelukkiger leven. De kans op ongelukken en ziektes zijn echter groot. Een verzekering afsluiten zorgt ervoor dat u niet voor plotselinge hoge kosten komt te staan.

Is een dierenverzekering wel nodig?

De kosten van een dierenverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het eigen risico, de hoogte van de premie en de vergoeding. Het is daarom verstandig om dierenverzekeringen te vergelijken. Ook uw huisdier speelt een rol hierin. Wat is de leeftijd van uw dier? Wat is het ras en gewicht van uw dier? En hoe jonger uw huisdier verzekerd wordt hoe goedkoper u op de lange termijn uit bent. U bespaart tot duizenden euro’s aan ziektekosten. 


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450