eenvoudig dierenverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal dierenverzekeringen dat wij voor u vergelijken

Aantal aanbieders na uw selectie

Bij de aanschaf van een pup, vragen veel mensen vragen zich af of het echt nodig is om een puppycursus te volgen. Maar het feit dat je eerder een hond hebt gehad of dat je je kinderen hebt opgevoed, betekent niet dat een puppycursus niet juist heel prettig kan zijn.

Naar een dergelijke cursus ga je namelijk niet alleen voor je hond, maar ook voor jezelf. De basishandelingen als ‘zit’ en ‘af’ kun je je hond prima zonder hulp bijbrengen. Maar als het iets lastiger wordt,zoals je pup binnen 1 keer roepen, bij je hebben of ervoor zorgen dat hij relaxed naast je loopt en niet continu trekt aan zijn lijn, dan is een beetje hulp en training toch wel heel fijn!

Er is een hoop veranderd
De inzichten in de manier waarop je honden traint zijn de laatste jaren sterk veranderd. In het verleden lag de nadruk vooral op het straffen bij ongewenst gedrag. Tegenwoordig gaat men veel meer van het positieve uit. Je leert nu meer hoe je ongewenste situaties kunt voorkomen en bent vooral bezig met het belonen van je hond als hij gedrag laat zien dat je juist wel wil. Deze nieuwe manier van trainen heeft veel voordelen; je pup leert sneller en is meer gemotiveerd. Hierdoor zal de band tussen jou en je hond ook veel beter worden. In deze fase gaat het namelijk vooral om wederzijds respect en begrip. Het zorgt ervoor dat je hond graag iets voor je wil doen. En hoe leuk is het om je hond vooral te belonen in plaats van telkens te moeten corrigeren.

Voorkomen is beter dan genezen. Wacht dus niet totdat er zich al gedragsproblemen voor gaan doen. Juist die eerste weken zijn erg belangrijk. Je pup leert juist in die periode heel snel. Afleren op latere leeftijd is een stuk lastiger. Ga dus het liefst al in een vroeg stadium op zoek naar een goede hondenschool bij jou in de buurt. Laat je daarbij niet teveel leiden door prijs of afstand, maar kijk vooral naar de manier van trainen. Vraag of je een keertje een training vanaf de zijlijn bij mag wonen.

Bij sommige wat meer ‘ouderwetse’ hondenscholen wordt nog gebruik gemaakt van de slipketting. Aangezien dit schadelijk is voor de gezondheid van je pup en ook schade toebrengt aan de vertrouwensband tussen jou en je hond, raden wij deze manier van trainen af.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450